Follow Sony Romania

Gheorghe Mareș și Cătălin Neagu au fost numiți la conducerea Sony Ungaria

Comunicat de presă   •   Dec 20, 2019 14:42 EET

Gheorghe Mareș, Commercial Cluster Head România și Ungaria

Gheorghe Mareș va păstra și funcția de Commercial Cluster Head România, pe care o deține începând cu anul 2017.

Cătălin Neagu va ocupa în continuare și poziția de Marketing Manager în România, urmând să supervizeze și echipa locală de management de produs din Ungaria, începând cu 1 noiembrie.

Gheorghe Mareș s-a alăturat echipei Sony România în anul 2000 și a fost responsabil de coordonarea proceselor de business pentru Sony România și Republica Moldova (2000-2010), dar și de dezvoltarea canalelor locale de parteneri Sony (2010-2012). Din 2012, a deținut funcția de National Sales Manager în cadrul Sony România și Republica Moldova, iar în mai 2017 a fost numit Commercial Cluster Head pentru România și Republica Moldova.

Cătălin Neagu face parte din echipa Sony în 2007, când a preluat dezvoltarea business-ului pentru brandul VAIO. În anul 2014, Cătălin Neagu a devenit Marketing Manager Sony România.

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. Pentru mai multe informații vizitați http://www.sony.net/