Follow Sony Romania

Noile căști sport WF-SP900 de la Sony sunt impermeabile și fără fire

Comunicat de presă   •   Aug 30, 2018 15:40 EEST

SP900

Muzica poate fi ascultată acum fără niciun centimetru de cabluri, chiar și fără smartphone, prin noile căști cu adevărat wireless WF-SP900 de la Sony – cel mai bun mod de a asculta muzica preferată în timp ce utilizatorii fac mișcare. Datorită construcției complet lipsite de fire, căștile permit libera mișcare, fără constrângeri, în timpul audiției.

Libertate extinsă de conectare și ascultare

Atunci când căștile SP900 se conectează la telefonul smartphone sau la PC prin BLUETOOTH®, utilizatorii pot asculta muzică prin aceste căști timp de 3 ore (până la 12 ore, cu carcasa pentru încărcare). Pentru a evita aglomerarea de dispozitive, utilizatorii pot asculta cele până la 920 de melodii stocate în memoria internă de 4GB, modalitate care oferă o autonomie de 6 ore a bateriei (până la 21 de ore cu carcasa pentru încărcare).

Această pereche de căști cu adevărat fără fir este dotată și cu posibilitate de conectare NFC™, pentru un pairing optim.

Savurați muzica în locuri noi

Căștile SP900 sunt wireless și rezistente la apă, chiar și la cea sărată. Prin clasificarea IPX5/8, „dopurile pentru urechi” de la Sony permit scufundarea până la o adâncime de 2m , ceea ce este util pentru sesiunile de înot fără „bagaj” – adică un dispozitiv suplimentar care să redea muzică. De asemenea, căștile pot fi spălate, deci se pot curăța foarte bine după un antrenament intens. Datorită IP6X, au și rezistență la praf, ceea ce face din aceste căști un partener de sport de încredere.

Aceste căști se fixează în urechi într-un mod confortabil, stabil și sigur, prin intermediul construcției ergonomice îmbunătățite, fiind disponibile în trei variante de culoare - negru, alb și galben. Aveți posibilitatea să alegeți combinația potrivită urechii dumneavoastră, dintre 4 dimensiuni diferite de dopuri și 3 dimensiuni diferite de arc pentru paviolionul urechii. Fiind adaptabile, căștile pot fi purtate în versiuni diferite, încât să se potrivească activității desfășurate. Pentru submersie în apă, trebuie montate dopurile speciale pentru înot, disponibile tot în 4 dimensiuni diferite. De asemenea, un șnur de legătură poate fi utilizat pentru a le securiza.

Odată cu selectarea Modului de Sunet Ambiental, utilizatorii pot alege între varianta „Normal”, care permite ascultarea sunetelor din mediul înconjurător în timp ce rulează muzica în fundal, și varianta „Voce”, în care muzica poate fi ascultată fără distrageri, dar auzind totuși vocile oamenilor.

Deși sunt mici, căștile SP900 sunt deopotrivă rezistente și un design nou, oferind în același timp un sunet clar și limpede, datorită difuzoarelor Aramature Balanced recent dezvoltate de Sony, care permit ascultarea muzicii în timp ce se practică sport.

Utilitate sporită

Căștile SP900 integrează un sistem de operare care permite interacțiunea utilizatorului cu ele atât prin atingere cât și prin apăsarea butoanelor. Astfel, volumul poate fi modificat prin atingere, iar funcțiile play, pauză, skip sau return pot fi accesate cu ajutorul butoanelor.

În plus, aplicația gratuită Sony | Headphones Connect poate fi folosită pentru a regla setările de sunet ale căștilor. Modul de Sunet Ambiental poate fi pornit sau oprit, asemeni setărilor Quick Sound.

Aplicația Sony | Music Centre poate fi utilizată pentru a vedea și reda cântecele. Pentru a încărca melodiile în spațiul de stocare integrat de 4GB, aplicația Sony | Music Centre pentru PC poate fi folosită prin cablul USB Type-C™ inclus în pachetul produsului. Același cablu poate fi folosit pentru a alimenta și carcasa pentru încărcare.

Atunci când căștile WF-SP900 sunt conectate la smartphone, aplicațiile Google™ și Siri pot fi activate cu produsul.

Căștile wireless pentru sport WF-S900 vor avea prețul de aproximativ 280 de euro și vor fi disponibile începând cu noiembrie 2018.

Pentru specificații tehnice legate de produs, vă rugăm să vizitați: https://www.sony.ro/electronics/truly-wireless/wf-sp900

Pentru mai multe știri legate de Sony, vizitați: http://presscentre.sony.ro/

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony este lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat vânzări anuale consolidate de aproximativ 77 de miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie 2018. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Fişiere ataşate

Document Word