Follow Sony Romania

Noul player Blu-ray™ UBP-X500 4K HDR oferă imagine și sunet de înaltă calitate

Comunicat de presă   •   Aug 13, 2018 11:00 EEST

UBP-X500 lifestyle

Player-ul Blu-ray™ Sony UBP-X500 4K HDR este soluția ideală pentru home cinema pentru vizionarea de conținut de pe discuri Blu-Ray 4K Ultra HD.

Vizionare în 4K

Player-ul Blu-ray le permite utilizatorilor să vizioneze în propria locuință titlurile preferate la o rezoluție înaltă, cu un nivel de detalii, culori și luminozitate similare cu cele din cinematograf.

Compatibilitate cu o gamă largă multi-media

X500 nu este compatibil doar cu discuri 4K Ultra HD Blu-ray. Utilizatorii pot viziona și asculta conținut de pe mai multe formate - inclusiv Blu-ray, DVD, SACD și majoritatea formatelor digitale, audio și video, de înaltă rezoluție.

În plus, UBP-X500 include caracteristici avansate care măresc rezoluția (upscaling) pentru orice video la 4K, astfel încât imaginile vor fi detaliate, chiar dacă nu au conținut 4K.

Interfață intuitivă

Player-ul Blu-ray este ușor de utilizat, cu o gamă largă de funcții, printre care pornire ultra rapidă și standby automat. În plus, aspectul compact al telecomenzii permite o navigare ușoară și precisă prin conținut.

Modelul UBP-X500 va avea un preț de aproximativ 200€ și va fi disponibil începând cu mijlocul lunii august.

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony este lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat vânzări anuale consolidate de aproximativ 77 de miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie 2018. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Fişiere ataşate

Document Word