Follow Sony Romania

Noul sistem audio Sony pentru mașină oferă noi posibilități de conectivitate pentru smartphone

Comunicat de presă   •   Sep 01, 2016 19:48 EEST

Receptorul audio auto XAV-AX100 este proiectat pentru călătorii lungi cu mașina și dispune de cel mai nou sistem de conectivitate smartphone cu o interfață touchscreen îmbunătățită, capabilitate de a reda o varietate de fișiere media și de a obține informații actualizate din mers.

Sunetul de mare putere al XAV-AX100 și tehnologia EXTRA BASS™ vor transforma mașina într-un sistem audio complex, oferind în același timp siguranță și confort la volan, datorită funcțiilor de control rotativ al volumului și comandă vocală.

Conexiuni la îndemână

Apple CarPlay

Conectarea telefonului la mașină e mai facilă ca niciodată datorită opțiunii Apple CarPlay[1]. Sistemul CarPlay permite utilizarea telefonului într-un mod sigur și inteligent, fiind în același timp concentrat la drum, permițând accesarea aplicațiilor precum Apple Music, hărți, efectuarea apelurilor și trimiterea de mesaje prin intermediul ecranului tactil sau vocal cu ajutorul lui Siri®.

Android Auto

Android Auto™ extinde platforma Android în mașină, fiind special proiectat pentru șofat. Cu o interfață simplă și intuitivă și funcții noi vocale, este conceput pentru a minimiza distragerea atenției șoferului, pentru ca acesta să rămână concentrat la drum.

Indiferent de dispozitivul preferat, șoferul va deține întotdeauna controlul asupra muzicii, hărților și multor altor aplicații cu cel mai nou sistem audio pentru mașină.

Ecran tactil

Păstrând aspectul și design-ul unui smartphone, ecranul tactil al XAV-AX100 este distinct și accesibil, creând o interfață simplă și sigură. Acționarea tactilă facilă și vizibilitatea îmbunătățită ajută, de asemenea, în timpul șofatului pe timp de noapte sau în condiții de soare strălucitor.

Tehnologie pentru un sunet fără întreruperi

Sistemul audio pentru mașină XAV-AX100 oferă un sunet de mare putere. Dotat cu un amplificator Dynamic Reality 2 cu putere de ieșire de 55 Wați x 4 și tehnologie EXTRA BASS™, sistemul audio acoperă zgomotul motorului și reproduce sunetul cu claritate la orice nivel al volumului, cu un bass profund. Egalizatorul grafic cu 10 benzi oferă o varietate ridicată de sunete, care completează perfect sistemul EXTRA BASS™, pentru a oferi o călătorie plăcută. Conectivitatea cu ieșirea 3-pre permite extinderea sistemului pentru a conecta amplificatoarele externe cu o gamă largă de conexiuni pentru difuzoare, permițându-le audiofililor să-și construiască propriul sistem personalizat.

Dynamic Stage Organizer (DSO) utilizează o tehnologie unică Sony, care completează caracteristicile sistemului XAV-AX100 și creează boxe virtuale pentru a oferi o experiență de înaltă calitate a sunetului pe durata călătoriei. În același timp, elimină disconfortul creat de boxele montate pe portierele din față care redau un sunet neclar.

XAV-AX100 va fi disponibil în Europa începând din luna decembrie.

* Apple, iPad, iPhone, iPod și iPod touch sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în SUA și alte țări. Apple CarPlay este marcă înregistrată a Apple Inc.

**Android Auto™ este compatibil cu telefoanele Android cu sistem de operare Android 5.0 (Lollipop) sau mai nou. Android Auto™ poate să nu fie disponibil pe toate dispozitivele și nu este disponibil în toate țările sau regiunile. Android, Android Auto, Google Play și alte mărci sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

*** EXTRA BASS este trademark Sony Corporation

Despre Sony

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony are o poziție de lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2015 vânzări consolidate de aproximativ 68 miliarde de dolari. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/