Follow Sony Romania

Sony a prezentat la Viena cele mai noi produse din gama TV, audio și foto

Comunicat de presă   •   Feb 23, 2018 10:27 EET

Vienna_event_01

Calitate superioară a imaginilor

Noua serie de televizoare BRAVIA OLED AF8 HDR 4K oferă cele mai realiste imagini, la o calitate foarte înaltă. Aceasta încorporează procesorul de imagine X1™ Extreme, pentru o redare fără întreruperi a celor mai rapide scene de acțiune și emisiuni sportive. În plus, tehnologia Sony Acoustic Surface™ permite transmiterea sunetului direct din ecranul televizorului.

Cele mai noi serii de televizoare BRAVIA se încadrează în conceptul Sony, "The Slice of Living", oferind produselor o prezență mai puternică, încadrată armonios în orice design al unei sufragerii moderne, indiferent de dimensiune. Tonuri calde de argintiu, finisaje texturate și un design elegant pentru standurile barelor de sunet sunt elementele care contribuie la integrarea televizoarelor în estetica spațiului de locuit.

Bara de sunet HT-XF9000 se integrează perfect cu televizorul BRAVIA XF90 si suportă cele mai noi formate audio, precum Dolby Atmos® și DTS:X™.Prin intermediul tehnologiei Sony Vertical Surround Engine, difuzoarele frontale pot genera, independent, o acustică tridimensională.

Produse audio pentru petreceri

Căștile wireless WF-SP700N cu tehnologie de anulare a zgomotului oferă o calitate a sunetului de neegalat, potrivită unui stil de viață activ. Acestea sunt rezistente la apă (standard IPX4), utilizatorii având astfel posibilitatea de a le folosi oriunde. Căștile încorporează și tehnologia Sony EXTRA BASS™, oferind un bass mai puternic și mai profund.

Muzică în 360˚

Petrecerile pot fi organizate cu ușurință folosind unul din cele mai noi sisteme audio Sony de mare putere, capabile să genereze sunete puternice în orice spațiu datorită generatorului Spread Sound. Modelul V81D oferă funcționalitatea LIVE SOUND, precum și lumini puternice 360˚care creează o atmosferă perfectă pentru petrecere. Mai mult decât atât, utilizatorul poate conecta simultan până la 50 de sisteme compatibile, prin funcția Wireless Party Chain.

Exprimă creativitatea cu Sony

Sony a prezentat și cea mai nouă gamă de echipamente foto, care le permite utilizatorilor să capteze cele mai spectaculoase atracții turistice din Viena la o calitate excelentă: Palatul Imperial Schönbrunn sau Marea Roată Vieneză din Prater. Cei pasionați de gastronomie pot folosi Sony α7R III sau camera de acțiune X3000R pentru a înregistra specialități ale bucătăriei austriece, precum șnitelul vienez, și a le partaja cu prietenii.

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony este lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat vânzări anuale consolidate de aproximativ 77 de miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie 2018. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Fişiere ataşate

Document Word