Follow Sony Romania

Sony aduce la IFA 2016 noul proiector home cinema VPL-VW550ES 4K SXRD

Comunicat de presă   •   Sep 01, 2016 19:52 EEST

IFA 2016: Sony și-a extins segmentul de proiectoare home cinema cu un nou proiector compact 4K, lansat la IFA 2016. VPL-VW550ES este al treilea model din portofoliul Sony care suportă 4K HDR, ideal pentru proiecții home cinema acasă sau pentru proiecții cinematografice ale unor evenimente muzicale și sportive. Deoarece cererea pentru conținutul 4K HDR este în continuă creștere, VPL-VW550ES este conceput pentru a fi compatibil atât cu cele mai recente standarde 4K, cât și cu formatele HDR pentru a obține cele mai bune rezultate din conținutul existent astăzi.

„VPL-VW550ES reprezintă încă un exemplu al angajamentului Sony de a reda imaginile reale cât mai autentic și de a oferi o experiență captivantă clienților noștri”, a declarat Thomas Issa, manager de produs, Sony Professional Solutions Europa. Tehnologia 4K HDR oferă cea mai apropiată reprezentare a realității pe care o percep ochii noștri, iar fanii conceptului home cinema vor putea acum să se bucure de cea mai bună calitate a imaginii datorită noului proiector lansat.

VPL-VW550ES este al treilea proiector home cinema lansat de Sony după IFA 2015, după actualizarea popularei serii HW cu noul VPL-HW45ES și modelul superior din gamă, VPL-VW5000ES.

Conceput pentru orice tip de mediu

Conform solicitărilor venite din partea clienților Sony, proiectorul VPL-VW550ES este elegant și compact, disponibil pe alb și negru, pentru a se potrivi perfect în orice spațiu. Datorită nivelului redus de zgomot produs de ventilator, utilizatorii pot urmări programele preferate fără a fi perturbați. Aceștia se pot aștepta, de asemenea, la mai puține întreruperi și o mentenanță redusă, datorită tehnologiei pentru diode Sony, care oferă o durată de viață impresionantă a lămpii, de 6.000 de ore de funcționare (în modul „low”).

Calitatea imaginii

VPL-VW550ES înlocuiește modelul VPL-VW520ES, oferind o calitate mai bună a imaginii decât predecesorul său. Asigură o luminozitate impresionantă de 1.800 de lumeni, un contrast dinamic îmbunătățit de 350.000:1, iar tehnologia unică 4K de la Sony oferă imagini mai clare și mai precise decât alte tehnologii existente. Funcția HDR oferă niveluri ridicate ale contrastului și luminozității și poate reproduce atât nuanțe strălucitoare, cât și întunecate pentru a reda imagini care se potrivesc cu viziunea celui care le-a creat.

Suplimentar față de compatibilitatea cu HDR utilizată pentru servicii Ultra HD Blu-ray și conținut Over-The-Top (OTT), noul proiector home cinema de la Sony va fi compatibil cu tehnologia Hybrid Log-Gamma (HLG) – utilizată pentru viitoarele servicii de televiziune și conținut generat de utilizatori – printr-o actualizare de firmware*.

La fel ca predecesorul său, noul model continuă să le ofere utilizatorlor acces la cele mai noi servicii de conținut 4K, prin intermediul standardului HDMI (capabilitate HDR atât pentru 4K 24p, cât și pentru 4K 60p) și conectivitate HDCP 2.2 pentru porturile HDMI1 și HDMI2. Un transmițător încorporat RF 3D oferă un grad mai mare de adaptabilitate datorită unui semnal wireless puternic conceput pentru o acoperire mai largă și stabilitate de sincronizare 3D.

Proiectorul VPL-VW550ES va ajunge în Europa din luna octombrie. Pentru informații suplimentare despre portofoliul de proiectoare home cinema de la Sony, vă rugăm să accesați: http://pro.sony.eu/products/projectors-homecinema

Sony este lider în furnizarea de soluții AV/IT pentru un număr mare de industrii precum Media and Broadcast, Video Security, Medical, Digital Cinema și Display. Livrează produse, sisteme și aplicații care permit crearea, manipularea și distribuirea conținutului audio-vizual digital care adaugă valoare business-urilor și clienților acestora. Cu o experiență de peste 25 de ani de livrare a produselor inovatoare, Sony este partenerul ideal pentru un nivel ridicat de calitate și valoare. Sony oferă soluții end-to-end care adresează nevoile clienților, integrând element software și sisteme pentru a atinge scopul fiecărei organizații. Mai multe informați sunt disponibile la http://pro.sony.eu/products/projectors-homecinema

Ne puteți urmări pe Twitter la https://twitter.com/SonyDisplays