Follow Sony Romania

Sony Europe numește o nouă echipă la conducerea Sony Europa Centrala și de Est (SCSE)

Comunicat de presă   •   Aug 20, 2020 18:18 EEST

Sony Europe l-a numit pe Lucian Rădulescu în poziția de Country Head SCSE (Sony Central-Southeast Europe, cu sediul în Budapesta, Ungaria), începând de la 1 iulie 2020. În această poziție de leadership regional este responsabil atât de menținerea unui echipe puternice, cât și de identificarea de noi oportunități. Fostul Country Head SCSE, Domnul Yoshiyuki Fujioka a fost repatriat în Tokyo.

Lucian Rădulescu s-a alăturat companiei Sony în martie 1999 pe poziția de account manager pentru Sony România, urmat apoi de 5 ani ca Product Manager Dl (Digital Imaging) pentru SCSE și apoi 2 ani director de vanzari naționale în România. A preluat rolul rolul de Cluster Commercial Head pentru România și Moldova în 2012 și a obținut rezultate excepționale în Polonia în ultimii 3 ani, fiind astfel pregătit pentru a conduce SCSE în anul fiscal 2020 (FY20).

„Sunt încântat să mă alătur celei mai diverse regiuni din Europa, atât în materie de mediu de business, cât și oameni talentați. Împreună cu echipele vom continua să găsim noi moduri de a adăuga plus valoare pentru business-ul partenerilor noștri și pentru experiența clienților noștri”- a spus Lucian Rădulescu.

Sony a anunțat și o altă schimbare de poziție în SCSE. Christos Adamopoulos a acceptat poziția de Country Head pentru Polonia începând de la data de 1 iulie 2020. Contribuția acestuia în SCSE s-a remarcat atât prin gestionarea echipei regionale de marketing, cât și prin activitatea zilnică din zona comercială la nivel de cluster de business regional.Având cunoștințe comerciale aprofundate, acesta va continua să mențină succesul de business de care Sony Polonia s-a bucurat în ultimii ani.

Christos Adamopoulos s-a alăturat echipei Sony Hellas în 2002, iar de atunci a avansat în multiple roluri de vânzări și marketing, printre care Sales Director pentru Grecia, înainte de a deveni Country Head pentru Kazakhstan & Asia Centrală în 2013 unde a supravegheat toate operațiunile de vânzări și marketing. A devenit, apoi, Cluster Head pentru Cehia și Slovacia în 2015 unde a generat rezultate foarte bune de business înainte de a fi numit SCSE Marketing Head în martie 2018. Experiența comercială bogată pe care o are va servi ca o bază solidă de creștere sustenabilă și profitabilă în Polonia.

„Sunt onorat și încântat să mă alătur echipei Sony Polonia. În ciuda situației dificile generate de pandemia Covid-19, sunt încrezător că împreună cu echipa talentată pe care o avem vom putea continua să livrăm entuziasm și divertisment către clienții noștri în moduri în care doar Sony știe.” A spus Christos Adamopoulos.

Dl. Shuji Yamamoto,fost Marketing Head CHAT (Elveția și Austria), este numit Marketing Head pentru SCSE sub conducerea lui Lucian Rădulescu. Experiența dobândită în rolul său pan-European la TV PPM (TV European Product Marketing Team) pe postul de Head of Area Business Management și ca Marketing Head CHAT l-au făcut un candidat ideal pentru a conduce divizia de Marketing în SCSE.

Sony SCSE acoperă 19 tări: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Estonia, Grecia, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia și Ungaria.

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. Pentru mai multe informații vizitați http://www.sony.net/