Follow Sony Romania

Sony lansează căștile sport wireless cu funcție de anulare a zgomotului, care se pot purta în orice condiții

Comunicat de presă   •   Ian 10, 2018 12:11 EET

Sony SP700N 01

Un design cu adevărat wireless este important pentru utilizatorii care poartă căști în timp ce fac mișcare, oferind libertate în practicarea oricărui sport, fără ca firele căștilor să îi deranjeze. În primul rând, căștile wireless WF-SP700N combină în premieră două caracteristici necesare atunci când utilizatorii practică sport: tehnologia digitală de anulare a zgomotului care blochează sunetele din jur pentru o concentrare sporită pe antrenament și un design rezistent la stropi.

Sunet clar, în orice mediu

Tehnologia Sony de anulare a zgomotului[1] le permite utilizatorilor să se concentreze la antrenament, în mediul zgomotos al unei săli de sport cu oameni care vorbesc între ei, astfel încât muzica să se audă clar pe banda de alergare. Pe de altă parte, în timpul exercițiilor din sala de sport, modul Ambient Sound le permite utilizatorilor să audă sunetele necesare legate de antrenament, aceste căști reprezentând partenerul ideal în astfel de situații. Căștile dispun și de funcția EXTRA BASS™ care, combinată cu funcția de anulare a zgomotului, va oferi o intensitate sporită bass-ului. Mai mult, aplicația Sony | Headphones Connect le permite utilizatorilor să ajusteze setările egalizatorului.

Rezistent la stropire, design cu fixare sigură și portabilitate

Echipate cu standardul IPX4, căștile WF-SP700N sunt rezistente la stropi, ceea ce înseamnă că utilizatorii le pot purta pe vreme ploioasă sau atunci când sunt transpirați, fără ca acestea să se deterioreze.

Concepute cu elemente de susţinere şi fixare din silicon, se potrivesc foarte bine în ureche, indiferent de activitatea efectuată. Căștile sunt disponibile în 4 culori, respectiv roz, galben, alb și negru, alese pentru a completa ținutele utilizatorilor activi și pentru a ține pasul cu tendința de a purta îmbrăcăminte sportivă și de agreement în afara sălii de sport.

Modelul WF-SP700N vine cu o carcasă compactă de încărcare cu o singură atingere și beneficiază de aproximativ trei ore de autonomie a bateriei plus două încărcări suplimentare din carcasă, oferind până la nouă ore de funcționalitate între încărcări.

Conectivitate

Căștile WF-SP700N dispun de conexiune NFC™ cu o singură atingere cu carcasa și sunt compatibile cu aplicația Sony | Headphones Connect care are acum funcția "Setări rapide de sunet" astfel încât utilizatorii să își poată aminti setările preferate de egalizator și de control al sunetului în timpul reglării acestuia cu două apăsări ale butonului căștilor. Modelul WF-SP700N le oferă utilizatorilor libertatea deplasării fără a fi deranjați de fire și căștile vor fi, de asemenea prin actualizare, optimizate pentru Asistentul Google.

Opțiuni de stil

Alături de modelul fără fire, Sony a lansat două modele standard de căști wireless intraauriculare, WI-SP600N și WI-SP500, pentru a oferi o gamă de căsti sport care răspund cerințelor utilizatorilor.

Modelul WI-SP600N are aceeași tehnologie de anulare a zgomotului digital și tehnologie pentru calitatea sunetului ca modelul WF-SP700N, plus același nivel de protecție împotriva stropirii. Cu această pereche utilizatorii pot asculta muzică până la aproximativ 6 ore. Căștile compacte sunt conectate printr-o bandă discretă care se află în spatele gâtului și au o susţinere şi fixare din silicon care se bazează pe ergonomia urechii, pentru a asigura atât flexibilitate, cât și o fixare sigură.

De asemenea, căștile WI-SP500 au difuzoare de tip deschis pentru a recunoaște sunetele ambientale, precum și o certificare IPX4 și o conectivitate ușoară cu telefonul, prin NFC™. Utilizatorii se pot antrena mai mult timp cu WI-SP500, datorită autonomiei bateriei de aproximativ opt ore cu o singură încărcare completă - iar după încheierea exercițiilor, aceste căști pot fi plasate în suportul de transport. Căștile au elemente intraauriculare special concepute, ergonomice și aderente din cauciuc care asigură stabilitate în timp ce utilizatorii participă la activitățile sportive preferate.

Modelul WF-SP700N va avea prețul de aproximativ €200 /£190 și va fi disponibil din iunie 2018.

Modelul WI-SP600N va avea prețul de aproximativ €160 /£150 și va fi disponibil din iunie 2018.

Modelul WI-SP500 va avea prețul de aproximativ €90 /£80 și va fi disponibil din aprilie 2018.

Pentru specificațiile produsului, vizitați:

WF-SP700N

WI-SP600N

WI-SP500

Pentru mai multe știri Sony, vizitați http://presscentre.sony.eu/

[1]Pentru modelele WF-SP700N și WI-SP600N

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony este lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat vânzări anuale consolidate de aproximativ 77 de miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie 2018. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Fişiere ataşate

Document Word