Follow Sony Romania

Sony lansează noile boxe wireless EXTRA BASS

Comunicat de presă   •   Ian 10, 2018 14:25 EET

Sony SRS-XB41 01

Noul mod LIVE SOUND

Noile boxe creează o audiție tridimensională ce va transpune utilizatorul într-o atmosferă de festival muzical în care artiștii performează special pentru el. Acest lucru este posibil datorită noului DSP (Procesor de Semnal Digital) și a boxei în unghi care oferă modul LIVE SOUND. Prin intermediul acestuia, utilizatorul percepe dispersia sunetului atât vertical, cât și orizontal. În plus, boxele sunt concepute pentru a oferi “deep bass” și “punch bass”, ce se regăsesc în EDM, grime și hip-hop.

Noi funcționalități

Noul material din care sunt construite boxele, disponibil în 5 culori, oferă un plus de rezistență și este lavabil. Boxele sunt rezistente la apă și praf, având standardulIP67. Astfel, boxele pot fi utilizate la plajă, la o petrecere la piscină, fără a exista riscul de a se deteriora. În plus, sunt rezistente la rugină și pot face față chiar dacă sunt scăpate în apa din mare.

Gama Sony EXTRA BASS™ a fost extinsă cu trei noi boxe, obținând astfel un plus de durabilitate și devenind mai potrivită mediului extern.

Personalizarea petrcerii

Boxele pot deveni gazda petrecerii și pot atrage atenția invitaților prin noua funcționalitate ‘Party Booster’. Boxa poate fi utilizată ca un instrument şi poate detecta atingerile din 5 direcții diferite datorită unui accelerometru încorporat care generează o reacție cu sunet și lumină.

Iluminare

Datorită efectelor luminilor multicolore intermitente, XB41 poate anima atmosfera prin adaptarea la muzica petrecerii și crearea unor efecte similare celor de la festivaluri și din cluburi. XB31 dispune de linii luminoase multicolore și de lumini intermitente, iar XB21 are o linie de lumină monocoloră. Împreună cu funcționalitățile de sunet, efectele de lumină pot crea atmosfera potrivită pentru petrecere.

Noua funcționalitate Party Chain

Pentru prima dată, utilizatorul poate crea bass-ul cu boxele Sony prin conectarea a până la 100 de boxe compatibile simultan (SRS-XB41/31/21). Acesta poate crea o experiență realistă prin personalizarea unei camere sau a unui perete.

Boxele sunt wireless și sunt special concepute pentru a fi transportate de utilizator oriunde, cu ușurință. Compacte și cu o autonomie a bateriei de 24 de ore[1][2], boxele oferă utilizatorului sunet EXTRA BASS™ pentru o durată lungă de timp.

Modelul SRS-XB41 va fi disponibil din aprilie 2018 în Europa în culorile negru, alb, roșu închis și albastru închis, la un preț de aproximativ €230/£200.

Modelul SRS-XB31 va fi disponibil din aprilie 2018 în Europa în culorile negru, alb, roșu în două tonuri, albastru în două tonuri și galben în două tonuri, la un preț de aproximativ €170/£150.

The SRS-XB21 va fi disponibil din aprilie 2018 în Europa în culorile negru, alb, roșu, albastru și galben, la un preț de aproximativ €120/£110.

Pentru specificațiile produselor, vă rugăm urmăriți:

SRS-XB41

SRS-XB31

SRS-XB21

Pentru mai multe informații Sony, vizitați http://presscentre.sony.eu/

[1]Autonomia de 24 de ore a bateriei este doar pentru modelele XB41/XB31, XB21 are o autonomie de 12 ore

[2]Când lumina este oprită în modul Standard. Timpul specificat poate varia în funcție de temperatura mediului și a condițiilor de folosire.

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony este lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat vânzări anuale consolidate de aproximativ 77 de miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie 2018. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Fişiere ataşate

Document Word