Follow Sony Romania

Sony lansează o nouă bară de sunet compactă, cu un design elegant și subțire

Comunicat de presă   •   Ian 09, 2018 15:01 EET

Sony SF200 01

Indiferent de filmul sau programul TV ales pentru vizionare, utilizatorii pot auzi toate sunetele de joasă frecvență și vocile clare, redate dintr-o bară de sunet compactă, care nu necesită un subwoofer separat.

Bara de sunet subțire și elegantă are un subwoofer integrat și este compatibilă cu codecul Dolby Digital, pentru a reda sunete de neegalat în propria locuință. În ciuda dimensiunii sale compacte, datorită tehnologiei S-Force PRO Front Surround utilizatorii au senzația că sunt înconjurați de difuzoare – în plus, nu sunt prezente nici cabluri în cameră.

Conectivitate simplă

Păstrând spațiul curat și ordonat, SF200 beneficiază de o conectivitate simplă la televizor prin HDMI ARC, optic sau Bluetooth®[1]. De asemenea, se poate conecta wireless la alte dispozitive inteligente prin intermediul tehnologiei Bluetooth®. Pentru situațiile în care utilizatorii doresc să se conecteze rapid și să redea instant o melodie, SF200 dispune de un port USB care le permite acestora să conecteze un dispozitiv USB pentru o redare ușoară.

Potrivirea perfectă

Aceasta este o soluție elegantă all-in-one, care se potrivește în orice decor fără a compromite calitatea sunetului. Este ideală pentru spațiile de locuit mai mici, deoarece se va potrivi cu ușurință pe rafturi sau pe o consolă, amplasată fie în fața televizorului, fie lângă acesta. Materialele utilizate, cum ar fi părțile frontale din piele și părțile compozite au fost gândite pentru a corespunde perfect cu stilul oricărui utilizator. Bara de sunet este disponibilă în două culori, negru cărbune (HT-SF200) sau alb crem (HT-SF201).

Modelele HT-SF200 și HT-SF201 vor fi disponibile de la sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018 la un preț de aproximativ 250 de euro.

Pentru specificații despre produs, vă rugăm să accesați: HT-SF200

Pentru noutăți despre Sony, vizitați: http://presscentre.sony.eu/

Specificații tehnice

Pentru mai multe detalii despre specificații, vă rugăm să accesați pagina de produs:

http://presscentre.sony.eu/pressreleases/sony-introduces-the-compact-sound-bar-that-stylishly-matches-your-living-room-1722603

[1] Pentru conexiunea Bluetooth®, este nevoie de un televizor BRAVIA® compatibil cu Bluetooth® A2DP (A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)).

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony este lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat vânzări anuale consolidate de aproximativ 77 de miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie 2018. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Fişiere ataşate

Document Word