Follow Sony Romania

Sony prezintă noul Walkman® NW-ZX507

Comunicat de presă   •   Sep 05, 2019 18:24 EEST

NW-ZX500

Sony lansează noul Walkman® NW-ZX507, care le permite utilizatorilor să experimenteze muzică din surse multiple cu Android™[1] și Wi-Fi. Aceștia pot accesa melodii direct în dispozitiv, prin intermediul serviciilor preferate de streaming și download, la un sunet de înaltă calitate.

Tehnologie melodioasă

Cu NW-ZX507, utilizatorii pot trăi o experiență audio de înaltă calitate datorită conexiunii echilibrate de Φ4,4 mm împreună cu DSD Native (11,2 MHz)[2] și redare PCM 384kHz / 32biți, cu ajutorul S-master HX™. De asemenea, cu ajutorul DSEE HX™ muzica este redată la o calitate apropiată high-res. Procesorul DSEE HX™ funcționează chiar în timp ce muzica[3] rulează pe dispozitiv. În plus, NW-ZX507 este compatibil cu tehnologia Hi-Res Audio Wireless LDAC, astfel încât utilizatorii se pot bucura de o calitate high-res a sunetului, indiferent de stilul de ascultare preferat.

Datorită construcției sale premium, noul NW-ZX507 oferă o experiență audio superioară. Carcasa este alcătuită dintr-un cadru frezat din aluminiu și un bloc din cupru pentru obținerea unui sunet clar și puternic, în timp ce noul FTCAP (condensator înalt cu polimeri) și condensatorul electric Double-Layer conlucrează pentru a asigura niveluri de bass intense. Piesele audio, inclusiv îmbinarea excelentă și rezistorul de sunet permit sunete clare inclusiv de voce, îmbunătățind fiecare detaliu al melodiilor preferate.

O colecție de muzică extinsă

Cu Android™ și Wi-Fi, utilizatorii pot accesa cu ușurință milioane de melodii pentru a transmite sau descărca piese cu ajutorul aplicațiilor preferate chiar pe Walkman®, sau se pot conecta la computer pentru a accesa colecția de muzică. Ascultarea melodiilor preferate nu a fost niciodată mai ușoară.

Experiență de ascultare premium

Ecranul HD de 3,6 inci cu panou tactil asigură o ascultare cu stil. Este dotat cu un port USB Type-C™ și un slot pentru card micro SD, împreună cu taste laterale fizice pentru ușurință în utilizare. Disponibil în culoarea negru, NW-ZX507 oferă un sunet autentic cu un corp compact și elegant. În plus, cu o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore[4], utilizatorii pot asculta album după album, fără griji.

Compatibil cu aplicația Sony Original Music Player, pentru sunet personalizat și cea mai bună experiență de ascultare de până acum.

Modelul NW-ZX507 model (64 GB) va avea un preț de aproximativ 830 € / 750 £ și va fi disponibil începând din noiembrie 2019.

Pentru mai multe știri Sony, vizitați https://presscentre.sony.ro/

[1] Android este marcă înregistrată a Google LLC.

[2]Necesită o conexiune echilibrată.

[3]Necesită o conexiune pe fir.

[4]Folosind aplicații de rulare a muzicii Sony original și redare MP3 cu conexiune echilibrată.

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. Pentru mai multe informații vizitați http://www.sony.net/