Follow Sony Romania

ZF9 este prima bară de sunet Dolby Atmos® din lume care produce sunet surround virtual tridimensional

Comunicat de presă   •   Ian 09, 2018 10:07 EET

Sony ZF9 01

În plus, Sony lansează bara de sunet HT-XF9000 cu difuzoare frontale cu două canale, al căror concept de design este compatibil cu televizorul din locuință. Această bară cu 2.1 canale poate avea mai puține difuzoare, dar oferă, de asemenea, caracteristicile de sunet surround cinematografic ale Dolby Atmos și ale motorului vertical surround.

Capabil și compact

Cu suportul Dolby Atmos și DTS:X™, bara de sunet HT-ZF9 oferă o experiență audio imersivă audienței de pe canapea.

Motorul vertical surround din bara de sunet HT-ZF9 poate produce o senzație similară elicelor elicopterelor. Combinând această senzație cu tehnologia S-Force Pro Front Surround care îmbunătățește câmpul de sunet surround din față, se obține un efect greu de replicat de barele de sunet cu 3.1 canale. În plus, chiar și fără conținutul Dolby Atmos și DTS:X, utilizatorii se pot bucura de un sunet virtual tridimensional datorită tehnologiei Sony, care poate amesteca conținutul stereo de 2 canale până la 7.1.2 canale, astfel creând înălțime.

Alternativ, există opțiunea de a adăuga o pereche de difuzoare SA-Z9R pe spate, proiectate exclusiv pentru a fi cuplate cu HT-ZF9 și care pot extinde experiența sunetului surround cu o configurație reală de boxe surround.

HT-ZF9 suportă transferul 4K HDR și Dolby Vision™, astfel încât calitatea originală a imaginii este transmisă direct prin bara de sunet pe televizor, fără pierderi în ceea ce privește calitatea, culoarea, claritatea sau luminozitatea. În ceea ce privește componenta audio, HT-ZF9 suportă formate audio Hi-Res, inclusiv redarea de la o sursă USB. Ca alternativă, utilizatorii se pot bucura de oricare dintre celelalte fișiere muzicale în calitate Hi-Res de pe dispozitivele mobile prin Bluetooth® și LDAC™, datorită tehnologiei DSEE HX™ (tehnologia Digital Sound Enhancement Engine HX).

Barele de sunet HT-ZF9 și HT-XF9000 sunt concepute pentru a completa o selecție a noilor televizoare Sony BRAVIA® - astfel utilizatorii vor obține o configurație care colaborează elegant, atât în ceea ce privește finisajul materialelor, cât și forma fizică.

Designul ambelor bare de sunet se integrează cu ușurință în spațiul de locuit. Astfel, HT-XF9000 are marginile înclinate la un unghi care se potrivește perfect între picioarele televizorului Sony KD-XF90.

Cu aceste două bare de sunet utilizatorii pot renunța la cabluri, conectând bara de sunet la televizor prin Bluetooth pentru un aspect curat.

HT-ZF9 dispune, de asemenea, de Wi-Fi activat, așadar utilizatorii pot beneficia cu ușurință de avantajele introducerii Chromecast-ului[1] - obținând astfel experiențe muzicale noi prin operațiuni vocale. Astfel, utilizatorii pot reda muzică de la serviciile de streaming prin HT-ZF9 sau pot opta pentru redarea în mai multe camere, care alimentează aceeași muzică simultan în întreaga casă. Cu Spotify Connect[2] inclus, redarea muzicii are loc facil, prin doar câteva atingeri. În plus, pentru ușurința utilizării, o interfață de utilizare reînnoită și intuitivă ușurează configurarea și utilizarea cu televizorul.

Cu două intrări și o ieșire HDMI disponibile pe modelul HT-ZF9, utilizatorii pot conecta mai multe dispozitive la bara de sunet, îmbunătățind setup-ul de home theater. Ambele modele au, de asemenea, conectivitate Bluetooth® și intrări USB, ceea ce înseamnă că este posibilă ascultarea muzicii de pe dispozitive mobile sau de pe un stick USB.

Modelul HT-ZF9 va avea prețul de aproximativ €800 /£700 și va fi disponibil din aprilie 2018.

Modelul HT-XF9000 va avea prețul de aproximativ €500 /£450 și va fi disponibil din aprilie 2018.

Pentru specificațiile produsului, vizitați:

HT-ZF9

HT-XF9000

Pentru mai multe știri Sony, vizitați http://presscentre.sony.eu/

[1] Această caracteristică va fi disponibilă prin intermediul unei viitoare actualizări a firmware-ului.

[2] Această caracteristică va fi disponibilă prin intermediul unei viitoare actualizări a firmware-ului.

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony este lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat vânzări anuale consolidate de aproximativ 77 de miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie 2018. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Fişiere ataşate

Document Word