Follow Sony Romania

Digital Imaging

TV and home entertainment

V & S

Sony extinde oferta de TV-uri din seria MASTER cu modelele LED 8K HDR Full Array și OLED 4K HDR

Comunicate de presă   •   Ian 10, 2019 14:00 EET

• Modelul de TV LED ZG9 8K HDR Full Array va fi disponibil la diagonale de 98 inchi, respectiv 85 inchi • Modelul TV OLED AG9 4K HDR va avea diagonale de 77 inchi, de 65 inchi, respectiv de 55 inchi

Sony recreează experiența oferită de discurile de vinil cu noul pick-up PS-LX310BT

Comunicate de presă   •   Ian 10, 2019 13:56 EET

• Utilizatorii se pot bucura de sunetul de înaltă calitate al discurilor de vinil pe orice boxă, soundbar sau căști wireless cu funcție BLUETOOTH® • Construcție de calitate care oferă un sunet echilibrat • Design premium, potrivit pentru orice spațiu

Sony aduce noua experiență muzicală „360 Reality Audio”, care introduce utilizatorii într-un câmp de sunet tridimensional generat de tehnologia Spatial Audio bazată pe obiecte
Sony lansează noua gamă audio-video pentru locuințe

Comunicate de presă   •   Ian 10, 2019 13:51 EET

Sony dezvăluie un parteneriat cu Live Nation Clubs & Theaters pentru noua experiență muzicală 360 Reality Audio
Noua gamă de boxe Sony cu EXTRA BASS™, sunet puternic pentru petreceri

Comunicate de presă   •   Ian 10, 2019 13:42 EET

Noua boxă Sony Glass Sound emite un sunet clar, de înaltă calitate, în timp ce completează decorul locuinței

Comunicate de presă   •   Ian 10, 2019 13:39 EET

• Boxa Glass Sound de la Sony creează o atmosferă confortabilă, cu sunet Hi-Res clar, care „inundă” încăperea • Design elegant, cu iluminare proprie • Utilizatorii pot asculta muzica preferată cu o simplă atingere, prin Spotify Connect

Noile sisteme audio de mare putere de la Sony, lansate la CES 2019

Comunicate de presă   •   Ian 10, 2019 13:34 EET

• Sunet și lumini de petrecere la 360 grade • Noul mod Jet Bass Booster asigură un bass clar și puternic pe distanță lungă • Mai multe funcții interactive • Noul GTK-PG10 este portabil, wireless, reîncărcabil și perfect pentru spații exterioare

Sony prezintă cele mai noi produse și lansează noi inițiative din domeniul divertismentului la CES 2019
 O nouă serie de imagini marchează ultima lună dedicată înscrierilor în competiția Sony World Photography Awards 2019

Comunicate de presă   •   Ian 10, 2019 13:19 EET

● Imagini disponibile la www.press.worldphoto.org ● Înscrierile sunt gratuite la www.worldphoto.org

Componența juriului Sony World Photography Awards 2019 a fost dezvăluită

Comunicate de presă   •   Oct 09, 2018 11:58 EEST

• Selecție nouă de imagini disponibilă la adresa www.worldphoto.org/press • Juriul din 2019 este format din experți din industria fotografică

Sony World Photography 2019 anunță Romanian National Award pentru fotografii români

Comunicate de presă   •   Oct 09, 2018 11:56 EEST

• Au început înscrierile pentru Romanian National Award, competiție care celebrează talentele fotografice locale și le promovează la nivel mondial • Juriul ediției din 2019 este format din experți internaționali din industria fotografică. • Imagini noi disponibile pentru publicare la adresa www.worldphoto.org/press

Sony extinde gama de obiective full-frame cu noul obiectiv fix F1.4 24 mm G Master™

Comunicate de presă   •   Sep 21, 2018 11:00 EEST

Noul obiectiv fix cu o deschidere mai mare a diafragmei și unghi larg este cel mai compact din clasa[i] sa și dispune de claritate optimă chiar și la o deschidere de F1.4

Sony anunță disponibilitatea și prețurile televizoarelor AF9 OLED și ZF9 LCD din seria 4K HDR MASTER

Comunicate de presă   •   Sep 03, 2018 11:02 EEST

Noile televizoare AF9 OLED și ZF9 LCD din seria MASTER de la Sony cu modul exclusiv Netflix Calibrated sunt acum disponibile la precomandă. Această serie va fi disponibilă în magazine începând cu data de 15 octombrie

Sony anunță cele mai mici camere foto de călătorie cu zoom mare, cu procesor de imagine îmbunătățit și capabilități 4K

Comunicate de presă   •   Aug 31, 2018 15:14 EEST

• Obiectiv ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-720mm[i] cu Zoom mare și lentile de calitate ridicată, integrate într-un corp compact • Filmare 4K[ii] cu citirea completă a pixelilor și fără unirea pixelilor

Sony prezintă noua generație a tehnologiei Noise Cancelling încorporată în căștile WH-1000XM3

Comunicate de presă   •   Aug 30, 2018 15:48 EEST

• Noul procesor QN1 Noise Cancelling HD reprezintă un pas înainte pentru tehnologia Noise Cancelling • Sunet de calitate superioară și Smart Listening • Design confortabil, cu un stil elegant și ergonomic și cu regim de încărcare rapidă

Sony extinde seria Signature cu modelele IER-Z1R și DMP-Z1

Comunicate de presă   •   Aug 30, 2018 15:44 EEST

O nouă linie de echipamente audio selecte, căștile intraauriculare IER-Z1R și player-ul digital DMP-Z1, promit calitate audio Hi-Res

Sony anunță receiver-ul audio-video pentru mașină cu ecran mare și conversie smartphone actualizată

Comunicate de presă   •   Aug 30, 2018 15:42 EEST

• Ecran tactil mai mare, de 6,95 inchi • Integrare smartphone cu Apple CarPlay* și Android AutoTM pentru a gestiona comunicarea, pentru a obține direcții și pentru controlarea muzicii de pe telefon, totul hands-free • DAB/DAB+ pentru o selecție mai mare de stații radio

Noile căști sport WF-SP900 de la Sony sunt impermeabile și fără fire

Comunicate de presă   •   Aug 30, 2018 15:40 EEST

• Muzica poate fi ascultată via BLUETOOTH®, din smartphone sau Walkman®, ori fără niciun dispozitiv, direct din memoria internă de 4GB • Pot fi purtate oriunde, fără restricții, chiar și în piscină sau în mare • Potrivite oricărei activități sportive, aceste căști stau bine fixate în ureche

Căștile premium Sony MDR-Z7M2 reproduc atmosfera muzicii live

Comunicate de presă   •   Aug 30, 2018 15:38 EEST

• Calitate a sunetului îmbunătățită pe baza tehnologiei moștenite de la căștile din seria Signature MDR-Z1R • Difuzoare de 70mm inovatoare, diafragme cu margine din polimeri de cristale lichide (LCP) acoperite cu aluminiu, magneți mai mari și grilă cu tipar Fibonacci